Inredning

Inredningstjänster

kollage_mat_web

Privatpersoner

Dairy Deco erbjuder flera olika inredningstjänster för dig som vill förändra hela eller delar av ditt hem. Med hjälp av färgsättning, ljuskällor, textilier och andra inredningsdetaljer hjälper vi dig att skapa ditt drömhem där form och funktion samspelar på ett sätt som du känner dig bekväm med. Vi har ett stort kontaktnät av hantverkare inom olika områden om större förändringar önskas.

  1. Nätbaserad inredningshjälp. Har du inrett ett rum som du i stort sett är klar med men som du tycker saknar det där lilla extra? Eller har du en del av din bostad som du sedan länge helt har gett upp hoppet om? Vi erbjuder nätbaserad konsultation där all korrespondens sköts via mail. Du skickar bilder på det berörda rummet samt fyller i ett frågeformulär. Utifrån dina svar tar vi fram en moodboard, ett åtgärdsförslag samt en inköpslista.
    Pris: 850 kr/ rum (inkl. moms)
  2. Inredningskonsultation i hemmet. Om du känner att du har kört fast och har svårt att få ihop detaljerna i inredningen till en fungerande helhet, kan det vara bra att ta in  lite hjälp utifrån. Vi kommer hem till dig och under en till två timmar går vi igenom hela hemmet och diskuterar vilka förändringar du kan genomföra för att skapa en trivsam miljö. Vi ger förslag gällande möblering, färgsättning, ljussättning och textilier.
    Pris: Från 1,500 kr (inkl. moms)
  3. Inredningshjälp. Utifrån dina önskemål, tar vi fram ett komplett inredningsförslag med moodboard, färgschema, planritning och inköpslista – för enskilda rum eller hela hemmet. Vi gör även inköpen samt håller i projektledningen om så önskas.
    Pris: Från 2,000 kr beroende på bostadens storlek och behov.

Företag

Vi vet alla hur viktigt det första intrycket är när vi klär oss inför ett möte eller en presentation. Något som dock ofta glöms bort men är minst lika viktigt är vilket intryck vårt företags entré gör på besökare.

Vi hjälper företag att inreda kontoret och skapa välkomnande ytor som stämmer överens med de kärnvärden och den känsla som man vill förmedla till kunder och personal som kliver in genom dörrarna.