Homestyling

kollage_webPlanerar du att sälja din bostad?

I så fall kan de rader som följer här bli lönsam läsning. Att förbereda bostaden för försäljning är nämligen en bra investering. Med hjälp av styling omvandlas ditt hem till ett attraktivt objekt på marknaden – ett objekt som stimulerar konkurrens mellan köpare och som därmed uppnår ett bra försäljningspris.

Nedan ser du några exempel på våra tjänster. 

Stylingkonsultation
Under 1-2 timmar går vi tillsammans igenom hela bostaden, rum för rum, medan vi ger tips och förslag på hur den kan optimeras inför försäljningen. När vi är färdiga har ni klara idéer för hur ni ska förbereda inför fotograferingen och visningen. Om ni bestämmer er för att gå vidare med homestyling-tjänsten är denna konsultation gratis.

Pris: 900kr/tillfälle (avdragsgillt vid försäljning).

Homestyling
Ibland behöver bostaden bara avpersonifieras och uppdateras med nya inredningsdetaljer för att nå sin fulla potential. Vi tillför den rekvisita som behövs för att göra objektet attraktivt på marknaden.

Pris: fr. 2,900kr beroende på bostadens storlek (avdragsgillt vid försäljning).

Homestaging
Många spekulanter har svårt att föreställa sig och sina saker i ett tomt objekt. Tjänsten homestaging innebär att vi möblerar upp de tomma ytorna på ett sätt som optimerar bostadens förutsättningar och passar den förväntade målgruppen.

Pris: fr. 9,900 kr beroende på bostadens storlek (avdragsgillt vid försäljning).

 

Besök Skatteverkets hemsida för mer information om avdragsgilla tjänster i samband med bostadsförsäljning.